Nemáte chuť na konkrétní surovinu?

Přepočet surovin v jídelníčku!

Během vteřiny si přepočítejte surovinu na svou oblíbenou!

Více flexibilní už to opravdu nejde!

Jak si přepočítat surovinu v našem formuláři:

  • Klikněte na záložku “přepočtěte si jídlo
  • Do kolonky “Vstupní množství” vložte hodnotu (počet gramů) suroviny z jídelníčku.
  • V záložce “Surovina v jídelníčku” si vyberte surovinu, kterou máte v jídelníčku.
  • V záložce “Surovina, na kterou chcete přepočet” si vyberte surovinu, na kterou chcete provést přepočet.
  • V poli “vypočítané množství” vidíte množství (v gramech) suroviny, kterou jste si zvolili jako náhradu do jídelníčku.
  • Důležitá informace: váha všech potravin je v syrovém stavu a nebo v nevařeném stavu (příloha).

A to je VŠE!

Vařte v jednom hrnci 🙂

Jak si přepočítat hmotnost suroviny z nevařeného na uvařený stav?:

  • Klikněte na záložku “Váha z nevařeného stavu na uvařený
  • Do kolonky “Vložit váhu suroviny” vložte hodnotu (počet gramů) suroviny v nevařeném / syrovém stavu.
  • Zvolte o jaký typ suroviny se jedná – “Typ suroviny“.
  • V záložce “Surovina, na kterou chcete přepočet” si vyberte surovinu, na kterou chcete provést přepočet.
  • Pak už jen vyberte konkrétní stav a surovinu pomocí výběru – “Výběr suroviny“.

A to je VŠE!


OMLOUVÁME SE

Pro tento obsah je nutné být přihlášen ().

Pokud nemáte účet, jednoduše si ho vytvořte.



OMLOUVÁME SE

Pro tento obsah je nutné být přihlášen ().

Pokud nemáte účet, jednoduše si ho vytvořte.


Přepočet surovin

Online Fitness
Instagram

Buď svůj
Přejít nahoru