Nemáte chuť na konkrétní surovinu?
Přepočet surovin v jídelníčku!
Během vteřiny si přepočítejte surovinu na svou oblíbenou!
Více flexibilní už to opravdu nejde!
Jak si přepočítat surovinu v našem formuláři:
- Klikněte na záložku “přepočtěte si jídlo“
- Do kolonky “Vstupní množství” vložte hodnotu (počet gramů) suroviny z jídelníčku.
- V záložce “Surovina v jídelníčku” si vyberte surovinu, kterou máte v jídelníčku.
- V záložce “Surovina, na kterou chcete přepočet” si vyberte surovinu, na kterou chcete provést přepočet.
- V poli “vypočítané množství” vidíte množství (v gramech) suroviny, kterou jste si zvolili jako náhradu do jídelníčku.
- Důležitá informace: váha všech potravin je v syrovém stavu a nebo v nevařeném stavu (příloha).
A to je VŠE!
Vařte v jednom hrnci 🙂
Jak si přepočítat hmotnost suroviny z nevařeného na uvařený stav?:
- Klikněte na záložku “Váha z nevařeného stavu na uvařený“
- Do kolonky “Vložit váhu suroviny” vložte hodnotu (počet gramů) suroviny v nevařeném / syrovém stavu.
- Zvolte o jaký typ suroviny se jedná – “Typ suroviny“.
- V záložce “Surovina, na kterou chcete přepočet” si vyberte surovinu, na kterou chcete provést přepočet.
- Pak už jen vyberte konkrétní stav a surovinu pomocí výběru – “Výběr suroviny“.
A to je VŠE!
Přepočet surovin