Rychlá Pizza v Bagetce

Pokrm vhodný na: snídani / svačina

Čas vaření

20 min

Kategorie

Rychlovky

Obtížnost

Snadné

Počet porcí

2 – 3


kalorie: 122 kcal
sacharidy: 12 g
bílkoviny: 9 g
tuky: 4 g

Rychlá Pizza v bagetce

Rychlá Pizza v Bagetce
×

Chtuné řešení pro zaneprázdněné

Ve světě rychlých obědů či večeří je pizza nepochybně královnou. Tento recept na rychlou pizzu nabízí nejen chutný zážitek, ale určitě vás překvapí svou jednoduchostí.

Trochu o původu pizzy

Historie pizzy sahá až do starověkého Řecka, ale moderní pizza, jak ji známe, pochází z Neapole v Itálii. Tento recept na rychlou pizzu v bagetce je sice daleko od původní neapolské pizzy, ale zachovává si jejího ducha a my věříme, že vám bude moc chutnat.

Rychlá pizza v bagetce postup:

  • Jako první si předehřejeme troubu na 180 °C.
  • Mezitím, než se trouba předehřeje si vezme bagetky a uděláme do nich obdélníkovou díru, aby vypadali jako lodičky. Okraj „lodičky“ by měl mít maximálně 1cm, by nebyla pizza suchá. Vnitřek bagetky můžeme trochu zmáčknout, aby se do ní vešlo více náplně.
  • Poté si vezmeme všechny zvolené suroviny a nakrájíme je na malé kostičky a vložíme do misky, kam přidáme i kečup / rajčatový protlak.
  • Pořádně promícháme a začneme jednotlivé bagetky plnit.
  • Celou bagetku na závěr „přikryjeme“ plátkem sýra (není povinné)
  • Poté dáme do trouby na 10-15 minut.

Ingredience:

  • 5 ks – malé bagetky
  • 100 g – šunkového salámu (nakrájeného na kostičky)
  • 100 g – mozzarelly (nakrájené na kostičky)
  • 100 g – sýru (nakrájeného na kostičky)
  • 5 plátků – sýra (na přikrytí bagetky)
  • 2 lžíce – kečupu / rajčatového protlaku

Chceš, aby se ti suroviny přepočítávali na tvůj příjem?
Jednoduše si aktivuj online fitnes – více info najdeš ZDE

Rychlá Pizza v Bagetce

Recepty

Sleduj nás na instagramu

Buď svůj
Přejít nahoru