Dýňová polévka z hokaido
Čas vaření
30 min
Kategorie
Bez masa
Obtížnost
Snadné
Počet porcí
2
Dýňová polévka
(nutriční hodnoty)
Seznam surovin
Žádné suroviny nejsou k dispozici.
Postup: Dýňová polévka
- Ve středně velkém hrnci rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme najemno nakrájenou cibulku, kterou dozlatova osmažíme.
- Poté, co cibule osmažení, přidáme k ní nakrájenou a očištěnou dýni a prolisovaný stroužek česneku. Vše v hrnci opečeme a zalijeme vývarem (nebo vařící vodou), hrnec přiklopíme a vaříme cca 30 minut.
- Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem do jemného krému, dochutíme kořením a přidáme smetanu.
- Zamícháme a můžeme podávat.
- Naservírovanou polévku posypeme dýňovými semínky.
Chceš, aby se suroviny přesně přepočítávaly podle tvého denního kalorického příjmu?
Rád/a bys věděl/a, jaká porce ti pomůže zhubnout bez přísných diet?
Aktivuj si členství a získej přístup k chytrým receptům, kde se ingredience automaticky přizpůsobují tvým potřebám. Ihned zjistíš správnou váhu své porce – vař pro celou rodinu a svou část si jednoduše odváž! U mnoha receptů navíc můžeš upravit nebo vynechat některé suroviny podle svého gusta.
S naším členstvím získáš spoustu výhod a nástrojů, které ti usnadní redukci váhy.
Veškeré informace o členství najdeš ZDE.
🍁Podzimní magie v jednom talíři!🎃
🍂 Vyzkoušejte náš recept na lahodnou dýňovou polévku! 🍲🎃 Svěží, krémová a plná chuti. Ideální pro chladné dny nebo kdykoli máte chuť na něco teplého.
🍲 Ponořte se do podzimní nádhery s každým soustem!