Spaghetti aglio e olio

Čas vaření

25 min

Kategorie

Bez masa, Fitness

Obtížnost

Snadné

Počet porcí

3


Spaghetti aglio olio

Ingredience

  • 450 g těstovin (špaget)
  • 60 ml olivového oleje
  • 6 stroužků česneku
  • 1 -2 ks chilli papričky
  • 4 ks ančovičkových filet v oleji (nemusí být)
  • 100 g parmazánu na ozdobení

Chceš, aby se ti suroviny přepočítávali na tvůj příjem?
Jednoduše si aktivuj online fitnes – více info najdeš ZDE

  • Budeme potřebovat velký hrnec v kterém přivedeme do varu osolenou vodu a vložíme těstoviny, které vaříme do stavu „al dente“. V průměru to trvá 5–6 minut, ale každé těstoviny mohou být trochu jiné.
  • Mezitím co se nám vaří těstoviny, připravíme si na velké pánvi omáčku. Na pánvi si ohřejeme olej a jemně v něm osmažte chilli a nadrobno nakrájený česnek. Musíme si dát velký pozor, abychom obě suroviny nepřipálili!
  • Po osmažení česneku a chilli přidáme ančovičky (pokud je chceme) a necháme je v oleji rozpustit.
  • Uvařené těstoviny vyndáme z vody a vložíme do omáčky a důkladně promícháme.
  • Dobrou chuť

Spaghetti aglio e olio

Recepty

Sleduj nás na instagramu

Buď svůj
Nákupní košík
Přejít nahoru