Cuketový koláč s kokosem

Pokrm vhodný na: dezert

Čas vaření

10 min

Kategorie

Fit, Bez masa, Běžné

Obtížnost

Střední

Počet porcí

5 – 6


kalorie: 162 kcal
sacharidy: 24 g
bílkoviny: 6 g
tuky: 4 g

Postup:

Cuketový koláč s kokosem recept
×
  • V míse smícháme mouku, vločky, kokos, cukr, kakao, sodu a skořici.
  • Do další mísy nastrouháme na hrubém struhadle cuketu, přidáme rozmačkaný banán, vejce a přimícháme k tomu suchou směs. Těsto vlijeme do kulaté formy vyložené pečícím papírem.
  • Pečeme na 180°C v předehřáté troubě asi 45 min.
  • POZOR! Buchta bude i po upečení měkká. Je nutné ji nechat vychladnout, nejlépe do druhého dne. Jakmile je buchta vychladlá a uležená, utřeme tvaroh s kokosem a s medem (je možné použít jiné sladidlo).
  • Tvaroh naneseme na buchtu a je hotovo.

Související recepty


Ingredience

Koláč

  • 100 g – Špaldové mouky
  • 50 g – Ovesných vloček
  • 500 g – Cukety
  • 1 ks – Banánu
  • 100 g – Třtinového cukru
  • 2 ks – Vejce
  • 1/2 lžičky – Jedlé sody
  • 2 lžíce – Kakaa
  • 1/2 lžičky – Skořice mleté
  • 35 g – Kokosu strouhaného

Krém

  • 15 g – Kokosu strouhaného
  • 200 g – Tvarohu nízkotučného
  • 2 lžíce – Medu

Chceš, aby se ti suroviny přepočítávali na tvůj příjem?
Jednoduše si aktivuj členství pomocí tlačítka níže.

Máte účet?

Prosím, přihlaste se –

Sleduj nás na instagramu

Cuketový koláč s kokosem

Recepty

Pro zpřístupnění fitness aplikace

Automatický přepočet surovin


je nutné mít aktivní členství

Získej přístup k více než 200 tréninkovým videím, fitness aplikacím a receptům, u kterých se suroviny automaticky přepočítávají přímo na tebe.

Své členství můžeš kdykoliv ukončit ve svém účtu.
Za členství platíš pouhých 189 Kč/měsíčně. Tato platba probíhá automaticky.
Po vyplnění přihlášky autorizuješ svou kartu k pravidelné třicetidenní platbě počínaje datem objednávky.

S údaji tvé platební karty nakládá společnost Stripe podle mezinárodního bezpečnostního standardu PCI-DSS Level 1. Jedná se o nejvyšší úroveň datové bezpečnosti ve finančním sektoru.

Powered by
Přejít nahoru